Mantolama, bina dış yüzeyine kompozit yalıtım malzemelerinin kaplanması tekniğiyle yapılan bir ısı yalıtımı uygulamasıdır. Ülkemizde enerji verimliliği kanununun yürürlüğe girmesinden sonra en çok tercih edilen dış cephe ısı yalıtımı uygulamasıdır.
Drenaj ya da akaçlama, herhangi bir yerdeki suyun doğal veya yapay yollarla uzaklaştırılmasına yönelik yapılan çalışmalardır. İnşaat, madencilik ve tarım sektöründe uygulamaları mevcuttur.
Çatı izolasyon uygulamalarında kullanılacak malzemeler çeşitlidir. Bunun yanında her çatı tipi için ayrı çatı izolasyon malzemesi kullanılır. Kullanılan malzemenin kalınlığına göre, ısı iletim ve yalıtımı ile dış ortam sıcaklığı arasındaki bağıntı izolasyonun derecesini belirler.
Üzerinde çatı örtüsü bulunmayan yani kiremit, saç, shingle gibi malzemelerle yükseltilmemiş çatılara soğuk çatı denilir. Bu çatılar dış dünyanın tüm olumsuz etkilerini direk binaya yansıtarak hayat kalitesini düşürürler. Bu tür çatılarda kullanılacak izolasyon malzemesinin daha dayanıklı ve nitelikli olması gerekir. Mineral yün esaslı şilteler kullanılarak yapılan soğuk çatı izolasyon uygulamasında dikkat edilmesi gereken bu tür malzemelerin ağırlığa dayanıklı olmamalarıdır. Bu yüzden eğer çatıda çeşitli sebeplerle yürünmesi gerekiyorsa, yürümek için belli alanların bırakılması gerekir. Ama sürekli kullanılan bir çatı ise şilte şeklinde değil levha şeklinde yalıtım ürünlerinin kullanılması gereklidir. En üste şap uygulanarak izolasyon tamamlanır.
Kamera sistemleri, Görüntülü diafon, Merkezi anten, Kamelya, Çardak, Çit, Sundurma, Bahçe düzenleme, Ferforje, Su deposu hizmetleride vermekteyiz.